tisdag 7 augusti 2012

Kapitel 34: Återföreningen

Det störde honom verkligen att Matilda inte ville bli hämtad på flygplatsen. Det störde honom så enormt mycket eftersom han inget hellre ville än att se henne komma ut genom den där genomskinliga glasdörren, trött, kanske lite glåmig och i oordning efter den långa flygningen. Det var väl just därför förstås. För att hon skulle få chans att fixa till sig och se riktigt fin ut när de nu träffades igen efter så lång tid ifrån varandra. Fredrik förstod, men stod ändå inte ut. Han ville inte vänta en enda sekund i onödan. Mobiltelefonen låg på bordet framför honom. Han snurrade den över bordsskivan för att få de mördande långsamma minuterna att gå. Ibland plockade han upp den, höll den snett mot ljuset för att upptäcka eventuella fettfläckar på displayen. Hittade han några så torkade han omedelbart bort dem mot byxorna eller skjortärmen. Så kontrollerade han ytan på nytt. Glänsande. Ja, helt ren. Han lade ned den på bordet och bytte sittställning på köksstolen. Bara ett par sekunder senare satte han fingrarna över telefonen och lät den snurra några varv till. Han tryckte på knappen så att en klocka syntes på samma display som han nyss torkat av, för säkert tionde gången. Nu satt Matilda förmodligen i taxin, på väg till honom. Han kunde se henne framför sig och något vred sig inuti bröstkorgen när detaljerna av henne framträdde. Visst var det länge sedan de varit tillsammans, men minnet dör långsamt och han kunde erinra sig nästan varenda liten linje i hennes vackra ansikte. De mjuka läpparnas form med den där amorbågen som han följt med fingertoppen så många gånger. Käkbenets form och de lena kinderna där ovanför. Han suckade drömskt när han plötsligt såg Matildas ögon för sin inre blick.




Inte långt kvar nu. Ännu en gång satte han fart på telefonen och såg den snurra framför sig, liggandes som på rygg med sitt själlösa fönster stirrande helt svart mot taket. Den saktade in och blev helt stilla. Han satte fingrarna runtom den på nytt och skulle just sätta fart när den utstötte ett pipigt ljud som fick honom att rycka till. Han stirrade på telefonen och såg hur dioden lyste för att signalera att ett meddelande just nått fram. Snabbt slet han till sig den och med fumliga rörelser tryckte han på knappar, drog med ett finger över displayen och tryckte sedan på en ikon. Det första han såg var att meddelandet var ifrån Matilda och upptäckten fick hans puls att öka så mycket att det kändes som om han sprungit minst en halv mil. Med hjärtat i halsgropen tryckte han fram meddelandet. Han visste inte riktigt vad han var så nervös över. Tänkte hon inte komma? Klart hon skulle komma. Vart skulle hon annars ta vägen? Den halva sekund det tog telefonen att få fram smset spelade Fredriks tankar honom elaka spratt som fick honom att andas ut hårt och snabbt i en ilsken fnysning. Sedan läste han meddelandet och glömde alla sådana idéer. "Öppna dörren!" Det var allt som stod där. Vadå öppna dörren? Han gick snabbt ut i hallen och tittade genom kikhålet. Där stod hon! Med snabba rörelser låste Fredrik upp och han slet upp dörren så att den nästan slog i Matilda. Sedan stirrade de på varandra. Han hade bestämt sig för att behålla lugnet och inte slita i henne, inte krama henne för hårt. Det gick bara inte. Fredrik närmast kastade sig över henne och omslöt Matilda med sina långa armar i en kram som säkert var alldeles för hård. Han brydde sig inte. Hon var där! Jo, faktiskt. Matilda stod verkligen precis där!



"Hej" fick hon anstränga sig för att få fram eftersom Fredrik inte släppte efter det minsta med armarna. "Matilda" flämtade han bara. Han upprepade hennes namn nästan som ett mantra medan han kramade henne och såg inte ens det lyckliga leendet som tvingade Matildas mungipor uppåt. Han släppte efter bara för att krama henne på nytt och förundrades ännu en gång över hennes kropps märkliga förmåga att vara både smal och mjuk på samma gång. Han lyfte upp henne och Matilda framställde ett ljud av lika delar förvåning som förtjusning när hon kände fötterna lämna trapphusets stengolv. Hon började lirka, fick loss armarna och placerade dem runt Fredriks hals för att återbörda den varma kramen. Utan att ens släppa ned henne på golvet släppte han efter precis så mycket som krävdes för att deras blickar skulle kunna mötas. Hennes ögon! Som små tvillinglaguner av ofläckad skönhet, i ett lika perfekt ansikte. Linjerna stämde exakt med minnet men Fredrik slukade dem ändå med sina blickar som om han hungrat efter dem i flera utdragna livstider. Ingen var lika fin som Matilda. Ingen! "Har du saknat mig?" frågade hon och det syntes i hela ansiktet vilket svar hon ville höra. Fredrik höjde sårat ögonbrynen och gav henne en blick som vittnade om långa stunder av intensiv längtan. I hans ögon kunde hon se spåren av ensamma stunder, tristess och meningslöshet långsamt suddas ut för att ersättas av oförfalskad glädje och kärlek, så intensiv att den måste vara smärtsam. Vilken underbar smärta kärleken är, men samtidigt så fruktansvärd. Så skoningslöst river den upp djupa revor i vår själ när vi skiljs åt. Sår som lika omedelbart läker när vi återser den vi älskar, lämnande blott sköna ärr som glöder och bultar av njutning. Allt detta kunde Matilda ana när hon stirrade in i Fredriks ögon. Hon var så lycklig att återse honom att de egna ögonen blev fuktiga av tårar, som hon endast med en ordentlig kraftansträngning lyckades hålla tillbaka.



Slutligen fick fötterna testa marken igen när Fredrik släppte ned henne på golvet. Deras blickar var fortfarande fästade i den andres, som om de var rädda att gå miste om och förlora varandra om deras ögon för en enda sekund inte fick drunka i den andres. Fredrik sträckte ut handen på måfå, fick tag i ett handtag och slet med sig Matildas väska in i hallen. Han stängde dörren bakom henne och släppte väskan så att den föll omkull med en dov duns. Där stod hon nu framför honom med huvudet bakåtlutat för att kunna följa hans ögon. Håret hängde ned i nacken och Fredrik drog fingrarna genom det så att hennes ögon slöts till hälften av njutning. Kyssen varade säkert en hel minut, kanske två. Han slet av henne jackan, ändå för varm till och med utomhus i sommarens värme, och när den var av vände han henne om så att hon stod med ryggen till. Han slöt armarna runt Matilda och smekte henne över magen, lät händerna krama runt hennes mjuka midja innan han placerade underarmarna intill varandra över magen för att dra henne närmare sig. Han hörde henne sucka när han lät läpparna kyssa över den varma nacken och upp mot örat på hennes högra sida. Kinderna tryckte han läpparna mot därefter och han kände lenheten smeka skönt mot munnen. Han suckade själv av njutning nu. Han satte läpparna intill Matildas öra och viskade. "Du är..." Han hann inte avsluta meningen förrän han avbröts av känslan när Matildas rumpa stötte emot hans skrev. Det var inte det att hon tryckt sig bakåt mot honom, utan snarare att Fredrik inte ens märkt hur känsligheten ökat i just det området så att varje liten rörelse fick honom att flämta till. Hans andning slog ut över Matildas kind, in i örat som en het och klibbig liten luftrörelse, som fick henne att rysa av njutning. "Vad är jag?" frågade hon för att förmå Fredrik att avsluta meningen han påbörjat. Det var redan för sent. "Kom med här!" utbrast han istället och föste Matilda framför sig.



Matilda stretade emot och Fredrik kunde inte för sitt liv förstå av vilken anledning. Varför i hela friden ville hon inte följa med? Vad kunde vara viktigare? Hon vände sig om. "Jag måste..." började hon och nickade mot toalettdörren. "Jag har ju inte ens..." Fredrik avbröt henne. "Du måste ingenting mer än att följa med mig till sovrummet. Ok!?" Häftigheten i hans röst fick Matildas inre att växa som om han blåst upp henne med heta känslor. Så mycket ville han ha henne. Precis så mycket! "Låt mig bara kissa först!" svarade Matilda medan hon i en sällsam akt av vighet slet sig från hans grepp och snabbt sprang in på toaletten. Fredrik stod kvar utanför med pulsen bultandes som ett ångmaskin matad med alldeles för mycket kol för sin uppgift. Ett mörker kom över honom. Saknadens mörker, som om Matildas lilla avstickare var en ny resa som hotade att skilja dem åt på nytt. Han trampade rastlöst med foten och upplevde varje sekund som gick såsom individuella evigheter att tvingas ta sig igenom och uthärda. Ljuden från andra sidan dörren avslöjade att hon förmodligen snart skulle komma ut. Så vad var det som tog sådan tid? Handfatet antydde att hon tvättade sig. Fredrik höll på att bli tokig. Tystnad. Hon torkade kanske händerna? Ännu mer tystnad, sedan ljudet av den lilla låskolven som drogs in i dörren. Den senare öppnades och när dörren gled upp stod Matilda där i bara underkläder samtidigt som hon bet sig i underläppen medan hon tittade upp på Fredrik, vars ögon blev vilda av åtrå. "Din lilla... Kom!" Han slet tag i henne och slängde igen dörren. Ögonblicket därefter stod han tryckt mot Matilda, vars rygg pressades hårt mot samma dörr som hon nyss öppnat. Fredrik fick tag i hennes handleder och lyfte dem uppåt tills hon höll dem högt ovanför huvudet. Hon tittade upp på Fredrik och släppte efter på bettet om underläppen. Istället tittade hon på honom med så oskyldiga ögon hon kunde prestera. "Vad tänker du göra med mig?" frågade hon med vän och låtsat aningslös röst.



Fredrik slukade Matilda hel. Han kastade sig framåt och fångade hennes läppar mellan sina egna. Med häftiga rörelser smakade han på hennes mun och lät tungan glida in i den. Där mötte den Matildas egen, som villigt lekte med Fredriks och han tryckte sig ännu mer framåt för att känna hennes kropp mot sin egen. Varenda liten beröring fick honom att flämta till. Han ville ha mer. Hela tiden mer. Han placerade hennes ena handled bredvid den andra för att kunna hålla dem båda fast under en och samma hand. När han fått vänsterhanden fri smekte han Matilda över halsen och ut mot överarmen. Han släppte efter något på trycket av sin kropp så att handen skulle få plats bakom hennes rygg och så fort det minsta utrymme uppstod tvingade han sig in och knäppte upp bh:n. Deras utsvultna läppar särades, de stirrade på varandra och ögonblicket därefter slet Fredrik av henne bh:n så att brösten blev bara. Han kunde inte låta bli att ge efter för ett ljud, som tvingade sig fram i formen av en sorts upphetsat gnäll, när han såg de sexigt runda brösten framför sig. Han höjde blicken, såg hur Matilda log skälmskt och sänkte sedan blicken på nytt mot de underbara brösten som lockade honom så. De små bröstvårtorna styvnade långsamt inför ögonen på honom och han kunde inte låta bli att flämta till av upphetsning och illa dold kåthet. När han mötte Matildas blick på nytt upptäckte han självmedvetenhet i hennes blanka ögon. Blicken flackade en aning och hon ryckte försiktigt på axlarna, som för att säga att hon väl inte kunde hjälpa att hennes kropp reagerade på det där sättet. Fredrik släppte genast Matildas armar för att hålla henne hårt om höfterna medan han smakade på de trotsiga små vårtorna som alltså tycktes agera efter egen vilja.



Han tog ena bröstvårtan mellan sina läppar och sög på den innan han släppte ut den för att låta tungan avsmaka dess former och styvnad. Därefter det andra bröstet. Samma procedur en gång till. Snart glänste de båda vårtorna av saliv inför hans upphetsade blickar. Han tittade upp och såg hur Matilda noggrant följde hans muns rörelser. Något i de där vackra ögonen bad honom fortsätta, att göra mycket mer med henne. Nej, det var inte bara något litet i dem som bad honom om det. De bönföll honom med full kraft. Tiggde och bad att han inte skulle sluta. Att han aldrig fick få för sig att sluta. Ändå gjorde han just det. Han kunde helt enkelt inte hålla sig längre. Han måste ha henne. Han måste ta henne och det kunde inte vänta en sekund. Han sträckte på sig, kramade Matildas bröst hårt och slöt ögonen i njutning innan han släppte de underbart mjuka brösten för att föra händerna till sina byxor. Så ren hans kärlek hade varit till Matilda när hon var borta från honom! Så ren och orörd av fula tankar. Kanske inte i början, men efterhand som tiden gick blev känslan mer och mer ädel. Närapå ridderlig hade den varit i slutet. Allt det där var borta nu. Som i en handvändning hade den ädla känslan fläckats av tarvlighet, och det enda Fredrik kunde tänka på, det enda som rörde sig i hans kåta tankar, var att komma in i Matildas kropp. Att tränga in i den med sin egen och utkräva den njutning som förvägrats honom under så lång tid. Alla de linjer som minnets styrka förmått honom att sucka av ädel längtan till i ensamma stunder fick honom nu att darra av upphetsning. Han fumlade därför med knappen till byxorna, men fick till slut upp den. Gylfen åkte ned i en enda hastig rörelse. Byxorna följde snabbt därefter och han sparkade otåligt med benen för att få dem helt av sig. De stirrade på varandra under tiden och samma otålighet syntes i Matildas ögon. Hon ville inte heller vänta en sekund i onödan.



När Fredriks boxers gled ned över låren syntes beviset tydligt på hur alla dessa känslor, all denna längtan, i ett slag förvandlats till köttslig lusta. Hans kuk var hård och stod rakt ut från kroppen prydd av ett kletigt ollon vars purpuraktiga färg fick hela könet att se vredgat ut. Långsamt rann det ut tjock genomskinlig vätska ur toppen när Matilda tittade ned och hon flämtade till i förväntan över att få känna denna hårda kuk inuti sig. Istället tryckte sig Fredrik mot henne så att kletet på ollonet smetades ut mot hennes mage. Han stod på det sättet, hårt tryckt mot henne och stirrade ned på sin upphetsnings och åtrås objekt medan han drog av henne trosorna. De fastnade på mitten av låren, hoprullade till en märklig form som knappt liknade underkläder alls. Bara konstigt tvinnat tyg. Sedan lutade han sig tillbaka och satte händerna på Matildas axlar. Med en hetsig rörelse vände han henne om och tryckte henne sedan framåt så att brösten pressades mot den kalla dörren. Matilda kände en stor hand leta sig fram över höften och därefter fingertoppar som ivrigt letade sig fram genom könshåret. Hon flämtade och försökte få luft på en och samma gång. När fingertopparna fann sin väg in mellan blygdläpparna, där de fann otvivelaktiga bevis för hennes egen upphetsning, hörde Matilda ett dovt morrande bakom sig och hon var nu så kåt att hon föreställde sig Fredrik och sig själv som vilda djur. Handen försvann men den andra tryckte fortfarande hårt mot hennes skuldror. Alltjämt pressades hon mot den hårda och kalla dörren. Handen greppade istället om höften och den drog Matildas underkropp bakåt. Hon tvingades stå i en lätt onaturlig ställning, djupt svankande med kinden mot dörren som stöd. Händerna hade hon inte längre någon nytta av i den ställningen. Trots det satte hon dem till dörren som stöd för det som väntade.



Stående på det sättet kände hon hur Fredrik ivrigt sökte sig fram mellan skinkorna med sin hårda kuk. Snart hittade han rätt och han tryckte det blodfyllda ollonet in mellan hennes blygdläppar, som närmast dröp av kåtsafter. Han utmanade öppningen till Matildas kropp och tryckte till. Ollonet gled in trots det motstånd Matildas kropp erbjöd. Inte hon själv. Hon ville inget hellre än att bli tagen av honom, men kroppen hade inte känt Fredriks kuk på så lång tid att den nu intuitivt stretade emot en aning. Det tjänade ändå ingenting till för Fredrik tryckte sig framåt och trängde djupare och djupare in i henne. Den hårda kuken tvingade sig in, bit för bit, och gjorde anspråk på plats i Matildas våta inre. Värmen omslöt honom och han frustade av njutning när han till slut stötte kuken hela vägen in. Han drog ut den till hälften och stötte till igen. Ännu en frustning, besvarad av Matilda meddelst ett tyst men utdraget stön. Återigen drog han sig bakåt men bara för att ännu en gång stöta hårt inåt. Värmen och vätan av Matildas inre fick honom att stöna högt och han greppade henne om höft och mage för att hon skulle stå helt stilla så att han kom ännu djupare in mellan de särade benen, in i hennes varma fitta. "Herregud..." flåsade han bakom henne. "Herregud vad skön du är!" Han fortsatte stöta hårt in i Matildas sexiga kropp och frustade samtidigt av njutning. Hans kuk var stenhård, mer svullen än den varit förut och glansen av Matildas inre fick venerna längs kuken att se närmast monstruösa ut. Han stirrade ned mellan hennes skinkor och såg sin kuk tränga in i denna underbara kropp, gång på gång. Synen gjorde honom ännu kåtare och han stötte hårt in i Matilda, lät kuken glida ut långsamt för att därefter stöta den hårt in på nytt.



Hela Matildas inre kramade runt honom och skänkte så mycket njutning att han tordde sig hålla på att gå sönder. Rörelserna blev snabbare nu, men fortfarande hårda. Han knullade henne intensivt och njöt av varenda rörelse, ännu mer till och med än ögonen njöt av Matildas linjer och kurvor. Han ville komma ännu längre in, fylla upp hela hennes kropp med sin egen, och i njutningens rus kunde han känna de skönt pinglande känslorna sprida sig ut genom kroppen från toppen av kuken. Det var för mycket. Matilda var alldeles för skön! Han ville sluta, ta en paus för att kunna njuta så mycket längre av henne, men det var omöjligt. Hela Fredriks väsen tvingade honom att fortsätta stöta in i Matildas sköna kropp. Det gick inte att hindra. Han måste in i henne, gång på gång. Känna allt det där underbara, kräva det av henne. Han hörde hennes njutningsfyllda stön och besvarade dem med egna. Han började bli yr. Den stickande sensationen i ollonet hade redan spridit sig så långt att hans kinder började domna bort. Han kunde inte sluta nu. Måste hela tiden ha mer. Ännu en hård stöt och Matilda stönade till, högt, av njutning. Fredrik drog sig bakåt och tvingade sig in i henne till ljudet av en frustning som rullade fram över hans läppar. Hans andning blev ojämn, ryckig rentav, och han kämpade för att överhuvudtaget få luft. Sedan var det för sent. Det gick inte att hindra längre. En explosion av njutning fortplantade sig som en taktil kedjereaktion och försatte honom i ett tillstånd av fullständig extas. Han såg inget längre, hörde inget och kände inga lukter eller smaker. Det enda som fanns var känseln, och den omslöt honom totalt. Medan han stötte in i denna underbart sköna kropp försvann hela världen och ersattes helt av njutning. Konstiga ljud kom ur hans mun, men han hörde inte dem heller. Morrningar kom över läpparna, väsande andetag och ansträngda frustningar, allt medan hans kuk pulserade djupt inuti Matilda, där den lämnade kladdiga bevis på den njutning han erfor. När orgasmen slutligen började avta kom han till sans igen och han släppte trycket mot Matildas skuldror så att hon kunde sträcka ut kroppen.



Inte långt mer än tjugo minuter hade gått sedan han fått det där smset men Fredrik flämtade fortfarande medan han kysste Matilda i nacken. Hans händer smekte uppåt från magen till de mjuka brösten vars små vårtor fortfarande var styva. Han kramade dem, flämtande kysste han Matildas kinder och mungipor bakifrån medan hans kuk med ojämna mellanrum ryckte till i hennes inre, för att lämna de sista kletiga bevisen på den njutning som hänfört honom så. Till slut drog han sig ur och vände henne om så att hon tittade upp på honom. Fredrik lutade sig fram för att kyssa Matilda och deras läppar stötte emot varandra i ett mjukt möte som fick dem båda att hålla andan under flera sekunder. Hon kunde känna hur de där bevisen rann ut längs med ena lårets insida under tiden. Det gjorde inget. Det fick henne bara att känna sig skönt snuskig. När de efter en lång stund avslutade kyssen höll Fredrik kvar Matildas underläpp mellan sina egna och han slickade försiktigt på den inuti sin mun. Till slut släppte han taget och lutade sig tillbaka. De tittade utmattat på varandra. "Du anar inte hur mycket jag har saknat dig" sade Fredrik och såg nästan sorgsen ut. "Och jag dig" svarade Matilda innan hon slängde armarna runt hans hals för att få ännu en kram, ännu en kärleksfull kyss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar